h2o2004
Я люблю строить самолеты!
Продаю телегу "Пегас" без крыла и винта. Цена 150000р. Телеге 9 лет. Местонахождение г. Дубна Московская область. Все вопросы только по телефону. 8-903-101-72-11 Павел
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Телега Кеносяновская. Что не понятно?Фото не смотрибельны, информации ни какой,странное объявление?!
Мля...., а мотор какой, G- ? Фото нормальные выложите, эти не открываются!Телега Кеносяновская. Что не понятно?
Джи 10.. стандартная комплектацияМля...., а мотор какой, G- ? Фото нормальные выложите, эти не открываются!
Другое дело!
Сирога, а шо ти хтiв узагалi вiд людини? Чi ти маеш купувати цю дельту? Я шось нi як не можу зрозумiти.Другое дело!
Шо простите?Сирога, а шо ти хтiв узагалi вiд людини? Чi ти маеш купувати цю дельту? Я шось нi як не можу зрозумiти.
Ну як шо? Сирога шось останнiм часом дуже хотiв як я розумiю купувати якусь лiталку, але мабуть не мав грошiв, тому вiн у кожнiй вiтцi розпитував шо до чого. Та вже ж нарештi шось купив, бо я бачив шо вiн якiсь прибори шукав на якусь дельту, то мабуть вже купив. Кiлко рокiв тому в нього не було такоi можливостi, але коли вiн опинився в Бiлорусi все по трохi почало налагоджуватися то вiн свою дiтячу мрiю втiлив у життя. Якось так. 😉Шо простите?
а Вы русского языка разве не знаете? с какой целью пишете на языке, понятном подавляюще мéньшему количеству людей на этом форуме, кстати - русском.Ну як шо? Сирога шось останнiм часом дуже хотiв як я розумiю купувати якусь лiталку, але мабуть не мав грошiв, тому вiн у кожнiй вiтцi розпитував шо до чого. Та вже ж нарештi шось купив, бо я бачив шо вiн якiсь прибори шукав на якусь дельту, то мабуть вже купив. Кiлко рокiв тому в нього не було такоi можливостi, але коли вiн опинився в Бiлорусi все по трохi почало налагоджуватися то вiн свою дiтячу мрiю втiлив у життя. Якось так. 😉